Over ons

Transparant, Flexibel en Voordelig

Simzakelijk wil bedrijven en organisaties, op een klantvriendelijke en pragmatische manier, oplossingen bieden voor het ondersteunen van hun bedrijfsprocessen. Communicatie is onlosmakelijk verbonden aan elke vorm van het bedrijfsproces. 

Met onze betrouwbare vaste- en mobiele communicatie oplossingen zorgen wij, nu en in de toekomst, voor continuïteit binnen uw organisatie. 

Zeker weten dat uw vaste- en mobiele communicatie in veilige en deskundige handen is. Een zorg minder.

Waarom kiest u voor Simzakelijk

Wij zijn uw betrokken telecom dienstverlener, ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten communiceren zowel binnen als buiten uw eigen organisatie met een oplossing die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Continuïteit is daarin een belangrijk uitgangspunt, u wilt natuurlijk altijd bereikbaar zijn voor uw klanten.

Wij hebben onze organisatie zo opgebouwd dat u altijd kunt rekenen op de beste dienstverlening. Onze servicedesk is tijdens kantooruren altijd bereikbaar en voor buiten onze kantooruren hebben wij een calamiteiten dienst zodat u altijd ondersteuning krijgt.

Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige communicatie oplossingen voor uw organisatie.

Simzakelijk wil bedrijven en organisaties, op een klantvriendelijke en pragmatische manier, oplossingen bieden voor het ondersteunen van hun bedrijfsprocessen.

Communicatie is onlosmakelijk verbonden aan elke vorm van het bedrijfsproces. Met onze betrouwbare vaste- en mobiele communicatie oplossingen zorgen wij, nu en in de toekomst, voor continuïteit binnen uw organisatie. U als ondernemer onderneemt, terwijl wij automatiseren.

Zeker weten dat uw vaste- en mobiele communicatie in veilige en deskundige handen is. Een zorg minder.

Simzakelijk staat voor persoonlijk contact en directe lijnen, niets is zo tijdrovend en vervelend als steeds opnieuw uit moeten leggen wie u bent én welk “probleem” u ondervindt.

Wij doen ons uiterste best om de lijnen zo kort mogelijk te houden, u heeft een vast aanspreekpunt bij uw accountmanager en zult veelal dezelfde personen spreken wanneer u contact heeft met onze servicedesk.

Simzakelijk levert naast mobiele abonnementen ook mobiele telefoons, tablets, mobiele internet routers en (zakelijke) accessoires.

In samenwerking met De Ruiter ICT Advies, dé VoIP Specialist voor de zakelijke markt, bieden we naast mobiele telefonie ook hoogwaardige vaste telefonie oplossingen. Lees meer over onze VoIP diensten via deze link.

Zo heeft u één leverancier voor al uw vaste- en mobiele telefonie zaken van A tot Z!

Transparant

Flexibel

Voordelig

youfone_wit

Met mobiele telefonie van Youfone Zakelijk ben je altijd en overal onbezorgd mobiel bereikbaar. Youfone Zakelijk biedt een grote mate van kwaliteit en flexibiliteit tegen een lage prijs. We bieden spraak- en databundels die op klantniveau onderling met elkaar gedeeld kunnen worden. Zo doen we er alles aan om onverwachte kosten te voorkomen.

De minuten en MB’s uit onze abonnementen zijn in EU-landen net zo te gebruiken als in Nederland.

Daarnaast kun je de abonnementen uitbreiden met roaming voordeelmodules voor buiten de EU, die je alleen betaald in de maanden dat je daadwerkelijk in het buitenland bent. Deze bundels activeer je door middel van een simpele sms.

Tot slot bieden we de mogelijkheid om per spraak + data abonnement een extra data only simkaart af te nemen. Deze simkaart noemen we een Combi-SIM. Uitermate geschikt om te kunnen internetten met laptops of tablets.

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, dus reken maar op goed bereik! 4G internet heeft standaard de maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s.

t-mobile_wit

Kies een zakelijk Sim-Only abonnement en blijf verbonden op het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, je hebt de keuze tussen een maand-, 1-jarig, of 2-jarig abonnement. Dat is Unlimited ondernemen van T-Mobile Zakelijk!

Ben je ondernemer en bel je veel voor je werk? Of heb je personeel in dienst dat behoefte heeft aan korte lijntjes onderling. Dan is het slim één of meerdere zakelijke abonnementen af te sluiten. Op die manier ben je in staat om privé en werk optimaal te scheiden en dat is wel zo fijn.

Met het zakelijke abonnement T-Mobile @Work kun je zelf bepalen met hoeveel GB’s je maandelijks zakendoet: van 3 GB tot Unlimited. Daarnaast kun je de GB’s die bij je abonnement horen gebruiken in de EU, tot maximaal 25 GB.

Ook voor zzp’ers is een apart zakelijk abonnement een uitkomst. Met een zakelijk abonnement van T-Mobile heb je bij het afsluiten de mogelijkheid om jouw wensen perfect aan te sluiten op een zakelijk abonnement waarin alles dat je van een zakelijk abonnement verwacht. Denk bijvoorbeeld aan het aantal GB’s en belminuten.

Eén keer per maand kiezen of jij je abonnement wilt aanpassen: omhoog of omlaag. De wijziging gaat per direct in.