Abonnementen

EENVOUDIG ZAKELIJK MOBIEL

Transparant

Flexibel

Voordelig

youfone_wit

Met mobiele telefonie van Youfone Zakelijk ben je altijd en overal onbezorgd mobiel bereikbaar. Youfone Zakelijk biedt een grote mate van kwaliteit en flexibiliteit tegen een lage prijs. We bieden spraak- en databundels die op klantniveau onderling met elkaar gedeeld kunnen worden. Zo doen we er alles aan om onverwachte kosten te voorkomen.

De minuten en MB’s uit onze abonnementen zijn in EU-landen net zo te gebruiken als in Nederland.

Daarnaast kun je de abonnementen uitbreiden met roaming voordeelmodules voor buiten de EU, die je alleen betaald in de maanden dat je daadwerkelijk in het buitenland bent. Deze bundels activeer je door middel van een simpele sms.

Tot slot bieden we de mogelijkheid om per spraak + data abonnement een extra data only simkaart af te nemen. Deze simkaart noemen we een Combi-SIM. Uitermate geschikt om te kunnen internetten met laptops of tablets.

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, dus reken maar op goed bereik! 4G internet heeft standaard de maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s.

t-mobile_wit

Kies een zakelijk Sim-Only abonnement en blijf verbonden op het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, je hebt de keuze tussen een maand-, 1-jarig, of 2-jarig abonnement. Dat is Unlimited ondernemen van T-Mobile Zakelijk!

Ben je ondernemer en bel je veel voor je werk? Of heb je personeel in dienst dat behoefte heeft aan korte lijntjes onderling. Dan is het slim één of meerdere zakelijke abonnementen af te sluiten. Op die manier ben je in staat om privé en werk optimaal te scheiden en dat is wel zo fijn.

Met het zakelijke abonnement T-Mobile @Work kun je zelf bepalen met hoeveel GB’s je maandelijks zakendoet: van 3 GB tot Unlimited. Daarnaast kun je de GB’s die bij je abonnement horen gebruiken in de EU, tot maximaal 25 GB.

Ook voor zzp’ers is een apart zakelijk abonnement een uitkomst. Met een zakelijk abonnement van T-Mobile heb je bij het afsluiten de mogelijkheid om jouw wensen perfect aan te sluiten op een zakelijk abonnement waarin alles dat je van een zakelijk abonnement verwacht. Denk bijvoorbeeld aan het aantal GB’s en belminuten.

Eén keer per maand kiezen of jij je abonnement wilt aanpassen: omhoog of omlaag. De wijziging gaat per direct in.